På Mejeritransporter utför vi olika typer av körningar. Vi jobbar dagligen med intransporter, uttransporter och mellantransporter åt Arla. Mellantransporterna består av mjölk, kravmjölk och grädde samt paketerade mejerivaror. Vi kör även restprodukter från olika livsmedelsindustrier som vi upphandlar och distribuerar som djurfoder till svinproducenter. Företaget utför även budbilskörning mellan Karlstad och Jönköping. Vi utför även körningar åt Värmlandsmejerier och andra värmländska företag. Idag finns vi i olika delar av Sverige, både i Värmland, Hälsingland, Medelpad, Gävleborg och Västergötland.

Behöver ni hjälp med en transport? Kontakta då Tord på tord@mejeritransporter.se eller +46 70-347 01 20

“I samma bransch sedan 1947”

Mejeritransporter är ett företag med rötter långt tillbaka i tiden och har varit i samma bransch sedan 1947. Då var det släktingar till VD:n Tord Johansson som körde mjölk med häst och vagn. Mejeritransporter har efter det växt sig stora och är idag ett företag med drygt 140 anställda som finns på olika platser i Sverige.

Vi kör in-och uttransporter samt mellantransport åt Arla. Vi driver även ett kyl- och fryslager på Matmejeriet i Karlstad där vi mellanlagrar produkter som vi sen kör ut till butiker runt om i Värmland.